Back to All Events

Helsinki: Lantio - liike & luovuus


Kurssin aikataulu:

la 1.9.2018  klo 11-17

su 2.9.2018  klo 10-16

Paikka: Pihasali, Abrahaminkatu 7, 00180 Helsinki (pihasali.fi)

Kurssin hinta: 150 €
Ilmoittautumiset 10.8. mennessä: info@tanssiterapia.net

Kurssi on avoin kaikille Suomen Tanssiterapiayhdistyksen jäsenille.

KURSSI ON TÄYNNÄ.

Lantio on rintakehän ja kallon ohella tärkeä energeettinen keskus, joka kannattelee alimpia sisäelimiä ja kuljettaa liikevoimaa yläruumiista aina maahan saakka. Sikiönkehityksessä lantio kehittyy yhdessä jalkojen kanssa osana ulokerankaa ja yksi sen oleellisista teemoista onkin selkärangan ja lantion välinen dynaaminen dialogi, tuen ja liikkuvuuden, läsnäolon ja voiman, keskilinjan ja kolmiulotteisen tilan tasapaino.

Tässä työpajassa tutkimme lantion alueen kokemuksellista anatomiaa, lantion yhteyttä jalkoihin ja jalkateriin, sekä näistä nousevia somaattisia teemoja, kuten seksuaalisuutta, luovuutta, voimaa, resonaatiota ja tasapainoa.

Bartenieff Fundamentals harjoitteet kurovat työskentelyä yhteen ja integroivat opittua materiaalia.

Kurssin tarkoituksena on antaa osallistujalle työkaluja kohdata ja koskettaa lantion alueen moninaisia kysymyksiä omassa ruumiissa, sekä asiakkaiden tai oppilaiden kanssa ja vapauttaa lantiota liian istumisen aiheuttamista kahleista.

Työskentely tapahtuu somatisaation, kosketuksen, liikkeen, äänen, piirtämisen/kirjoittamisen ja keskustelun kautta.

Earlier Event: May 25
Writing & Research
Later Event: September 9
Writing and Research