Back to All Events

Helsinki: Kehityksellinen Anatomia 1/3


Tämä kurssi on täynnä - ota minuun yhteyttä jos haluat nimesi varasijalle. Kiitos mielenkiinnostasi!

Näiden kolmen viikonlopun aikana tutkimme anatomiaa kokemuksellisesti liikkeen, kosketustyöskentelyn ja kehopsykoterapeuttisen näkökulman kautta. Tarkastelussa ovat luuston, lihaksiston, hermoston, rauhasjärjestelmän, nestekierron ja sisäelimien lisäksi embryologinen kehitys. Koulutuksen tarkoituksena on syventää osallistujan omaa ruumiillista kokemusta ja anatomista tuntemusta, tarjota työkaluja liikkeen ja kehollisuuden harjoittamiseen, sekä mahdollistaa terapeuttista kohtaamista eri konteksteissa. Opetus perustuu avoimeen, kokemukselliseen dialogiin tutkittavan materiaalin ja ryhmän kanssa.

Työskentelyn alustana ovat somaattiset metodit ja somaattinen liiketerapia; erityisesti Body-Mind Centering® ja Laban/Bartenieff Liikeanalyysi.

Koulutus on suunnattu erityisesti liikkeen, kehollisuuden ja luovien terapioiden parissa työskenteleville ammattilaisille. Koulutukseen haetaan lyhyellä motivaatiokirjeellä.

Ryhmän koko on rajattu 14 osallistujaan.

Paikka: Helsinki Zen Center, Kalevankatu 4, 2. kerros

Aika: la-su 16-17.2, 23-24.3, 13-14.4 lauantaisin 10-17:30, sunnuntaisin 9:30-15:30

Hinta kolmelta viikonlopulta yhteensä: 630€ (sis. ALV 24%) hintaan sisältyy opetus ja koulutusmateriaalit. Early Bird hinta (kurssi maksettu kokonaisuudessaan 31.12.2018 mennessä) 590€